Mange tror at kiropraktorer er en slags “ryg-mekanikere”

Vi oplever ofte, folk tror kiropraktorer har overnaturlige evner til at reparere alt på en gang – uanset hvor længe man har haft problemerne.

Det betyder, at forventningerne til os ofte er skyhøje. Det er naturligvis dejligt men ikke altid lige let at leve op til.

Det resultat man kan forvente sig af en kiropraktisk behandling afhænger af mange faktorer. Her vil vi blot nævne nogle få.

behandling af rygsøjle
kiropraktisk behandling af ryg

Dine forventninger til vor behandling

Behandlingsresultatet, og den hastighed man kommer sig med, afhænger af hvor længe man har haft problemet, hvor slidt ryggen er, om man har andre sygdomme som påvirker kroppen negativt, og hvad patienten gør på sit job eller i sin fritid – efter behandlingen hos os.

Der er ingen tvivl om at jo mere vi samarbejder, jo hurtigere bliver du frisk.

Som patient har man stor mulighed og ansvar for at hjælpe os så den behandling vi giver, virker hurtigt og holder længst muligt. Under gennemgangen af din undersøgelse og dine eventuelle røntgenbilleder fortæller vi dig om de ting du selv kan gøre for at blive bedre hurtigere,- og de ting du skal være forsigtig med.

Det er også vigtigt du fortæller os, hvordan du oplever ændringerne i din krop, under behandlingsforløbet så vi kan “ trimme “ behandlingen bedst muligt. Sammen løser vi problemerne!

Nerven kan være i klemme – selvom det ikke gør ondt

De fleste patienter kommer til vores klinik i Aalborg, City Syd for at få hjælp med nerver som sidder i klemme. En klemt nerve giver ofte smerter og andre symptomer i nakke, arme, ryg og ben.

Kiropraktorerne er dygtige til at hjælpe folk med en slags problemer – men – nerverne har mange andre funktioner, udover at sende dig smertesignaler, når noget er galt.

Din hjerne og nerver styrer og kontrollerer ALLE funktioner i din krop. Det gælder muskelaktivitet, blodcirkulation, hjerterytme, åndedræt, mave/tarm funktion, lever, nyre, blære og alt andet.

Med det i tankerne forstår man, at man kan få alle mulige problemer med helbreddet, hvis “ styrenerven “ til området sidder i klemme i ryggen.

Mange sygdomme og problemer kan altså komme fra ryggen og nakken,- uden man ved det.

Husk, nerven kan være i klemme, selvom man ikke har ondt. På samme måde som et lille hul i en tand. Derfor bør du altid lade os undersøge det og du bør gå til regelmæssige, forebyggende eftersyn hos kiropraktoren, på samme måde som hos tandlægen.

Så uanset hvilket problem du har, bør du altid få undersøgt om årsagen kan være en klemt nerve i nakken eller ryggen.

Er du i tvivl? – så spørg os!

Få dækning for kiropraktisk behandling

Mange private Sundhedsforsikringer dækker kiropraktisk behandling. Typisk 6-12 behandlinger. Dette er fint for akutte nødsituationer men ikke nok til varig stabilitet. Derfor tager vi en snak med dig om dine behov, baseret på din undersøgelse og røntgenbilleder.

Først løser vi det akutte problem, derefter giver vi dig gode råd og vejledning, om hvordan du kan undgå at havne i samme situation igen. Husk.. du vælger selvfølgelig selv, hvordan vi skal hjælpe dig!