Fysiurgisk massage

Du kan få massage som en del af den kiropraktiske behandling. Du kan også bare komme til Annika uden at være kiropraktisk patient.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur.

Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, vedhæftning, funktion samt tilstand.

I modsætning til en wellness massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse behandlingen til den enkelte patient.

Massageformen giver ro, afspænding, en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer og anvendes for at opnå bedre resultat af den kiropraktiske behandling og forebyggende mod skader.

Er du evt. i kiropraktisk behandling på grund af spændte muskler, efter en længere periode med smerter, kan det være en god ide at få massage i forbindelse med den kiropraktiske behandling

Man kan også komme til os og ” kun ” være massagepatient.

Fysiurgisk massør, Annika Niemer

Vor Fysiurgiske Massør, Annika Niemer tilbyder fysiurgisk massage, som udover at være skønt og afslappende, også hjælper den kiropraktiske behandling til at virke hurtigere og holde længere.

Sammen med de aktiviteter du selv gør, er kiropraktik, i kombination med  fysiurgisk massage og sund kost nok de mest effektive måder at løse de fleste problemer, folk går til  kiropraktor med.

Fysiurgisk Massør Annika Niemer

Annika Niemer

Fysiurgisk massør

Derfor er fysiurgisk massage godt for dig:

Mange mennesker har arbejdsstillinger, skævheder eller måske skader, der medfører muskelspændinger. Ofte vil man forsøge at kompensere for spændingerne med andre dele af kroppen, hvilket blot forværrer tilstanden. Man udvikler således en form for en selvforstærkende, negativ reaktion.
Er musklerne meget spændte efter en længere periode med smerter, kan det være en god ide at få massage i forbindelse med den kiropraktiske behandling. Regelmæssige massagebehandlinger kan også være med til at skære behovet for kiropraktiske behandlinger ned.

Bestil tid

Ingen eller kort ventetid - ring og bestil tid nu.

Ring til os på telefon: 51 20 00 12 for at aftale en tid, eller skriv til os på vores hjemmeside. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt os