SPØRGSMÅL OG SVAR

Kiropraktisk Center - City Syd - Aalborg åbnede i City Syd området i November, 2015. Klinikkens historie går dog mere end 40 år tilbage og startede i Brønderslev i 1974. Kiropraktor Karsten Pedersen, D.C. blev ansat der i 1979 og overtog klinikken i 1987. Klinikken i Brønderslev havde over 3000 svenske patienter som regelmæssigt kom for at få behandling. I 1993 bestemte Karsten sig for at åbne en filial klinik i Sverige. Det blev en stor success og i 1994 flyttede Karsten til Jönköping området permanent. Hans søster og svoger, Susanne Lynge, D.C. og Jens Rosing, D.C. - som også er kiropraktorer overtog klinikken i Brønderslev. Det blevtil 23 år i Sverige inden Karsten kom tilbage til Danmark for at etablere klinikken i Skalborg. Oprindeligt er Karsten fra Gug og derfor var Aalborg og City Syd området et helt naturligt valg da klinikkens placering skulle vælges.

City Syd i Aalborg har over 7 millioner besøgende hvert år og det er et helt unikt område med let og gratis parkering bagved klinikken på Hobrovej 509,- lige overfor Harald Nyborg og BR Legetøj. Man kører ind mellem vores sorte bygning og Uno-X benzintanken for at parkere. Indgang til klinikken er på forsiden af bygningen.FACT:


Q.    Kiropraktisk Center - City Syd - Aalborg


Har Ydenummer i Region Nordjylland hvilket betyder at vore patienter får tilskud af Den Offentlige Sygesikring. Der er tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, uanset hvilken gruppe man er i og vi har samarbejdsaftaler med de fleste Private Sundhedsforsikringer hvilket betyder at vi gerne sender regningen for dine bevilgede behandlinger til dem. Du behøver altså ikke lægge noget ud af egen lomme. Kontakt os gerne på telefon: 51 20 00 12 hvis du har spørgsmål. 

Sørg gerne for at medbringe et udskrift af din bevilling når du kommer første gang.


Når du kommer til os første gang vil vi sætte os og tale med dig om dit/dine problemer og hvad du gerne vil have hjælp med. Derefter laver vi en kiropraktisk undersøgelse som kan inkludere en røntgenfotografering. Derefter gennemgår vi resultatet af dine undersøgelser og starter din behandling hvis du vil. Hvis vi ikke mener vi kan hjælpe dig henviser vi dig til en anden behandler.


HUSK: Du behøver ikke en henvisning fra din læge for at gå til Kiropraktor og du får samme tilskud fra Den Offentlige Sygesikring, " Danmark " og de Private Sundhedsforsikringer,-  med eller uden henvisning.

Q.     

Pris kiropraktisk behandling. Overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Kiropraktor Forening pr. 1.4.2020


Priser og tilskud er fastlagte via overenskomsten. Klik på knapperne for at se taksterne. Speciale 53 er normale patienter.

Speciale 64 er patienter som er placeret i Diskusprolaps eller Spinal Stenose pakke.

Q.     

Kiropraktisk Center - City Syd - Aalborg Person Data Politik    


Pris Fysiurgisk Massage: 40min - 500,-Kr.  -  50min - 550,-Kr.  -   60min - 650,-Kr.              

Fra 1.10.2023: 

40min - 500,-Kr

50min - 600,-Kr

60min. - 700,-Kr

                 

I henhold til aftale mellem Dansk Kiropraktorforening og Den Offentlige Sygesikring beregner vi et udeblivelseshonorar

ved sen afbookning samme dag. Dette gælder også for Fysiurgisk Masse hvor udeblivelseshonoraret er 250,- Kr.