MØD VORE BEHANDLERE


som fra 1.1.2024 arbejder på


Kiropraktisk Center & Børneklinik i Brønderslev


Karsten Pedersen, D.C.

Doctor of Chiropractic/Kiropraktor


Uddannet på Palmer College of Chiropractic 1979, Davenport, Iowa, USA og derfor titlen D.C.

Annika Niemer Pedersen

Fysiurgisk Massør/RAB Registreret


Uddannet ved Dansk Fysiurgisk Massageskole i Århus og  Dansk Fysiurgisk Massageskole i Aalborg. 

HVAD BEHANDLER VI?


 Vores klinik består af kiropraktor, Karsten Pedersen, D.C. og  Fysiurgisk Massør Annika Niemer Pedersen. Visse patienter får kun kiropraktisk behandling, andre får kun fysiurgisk massge. Mange får en kombination af disse behandlinger og vi ser ofte et meget hurtigere og mere tilfredsstillende resultat i disse tilfælde. Spørg os hvad der er bedst for dig.

01 Nakke og Ryg Problemer

 

Nakke og rygpatienter er nok langt de fleste i en dansk kiroprakisk klinik. De fleste kommer til os med smerter og problemer i disse områder og vi er unikt kvalificerede til at hjælpe disse patienter. Med mulighed for røntgenfotografering i egen klinik og hurtig diagnosticering, hjælper vi langt de fleste.

04 Iskias

 

Iskias er også et meget almindeligt problem kiropraktorer behandler. Iskias starter oftest med en forskydning/fastlåsning af en ryghvirvel i lænden som så " klemmer " på iskias nerven som går fra ryggen, ned gennem ballen og hele vejen ned i benet til foden. Smerterne kan variere fra milde til voldsomme. Komstraks hvis du oplever iskias symptomer.

02 Arme/Skuldre/Hofter/Knæ/

Ankler - Sportsskader


Alle disse led kan også behandles på en kiropraktisk klinik. Ofte får patienterne problem med disse områder ved sport, fitness, ulykker eller dårlige arbejdsstillinger. Vi undersøger dig og hjælper med bedste behandling. Behandling af de ovennævnte led kaldes ofte                                                    "  Ekstremitetsbehandling "                                               

05 Hovedpine/Migræne

 

Det er vor kliniske erfaring gennem mere end 40 års praksis at mange patienter med alle former for hovedpine har god chance for at få hjælp ved kiropraktisk behandling. Kom ind til en konsultation så hjælper vi så godt vi kan.

03 Diskusprolaps - Nakke/Ryg

 

Kiropraktorer behandler patienter med nye eller gamle diskusprolapser. Den foretrukne behandling er nu manuel, konservativ behandling og IKKE operation som i gamle dage. Så vær ikke nervøs hvis du har fået en diskusprolaps diagnose. Kom til os så hjælper vi med bedste behandling og du får ekstra tilskud af Den Offentlige Sygesikring.

 

06 Baby/Børne Behandling

 

Vi har masser af børn og babyer i klinikken hver dag. Fødselsprocessen kan være hård ved babyens nakke og ryg og derfor give problemer på mange måder de første måneder. Senere når børnene hopper på trampolin eller deltager i leg eller sport er der store chancer for vridninger og skader i ryg og nakke. Børn skal ikke have ondt i ryggen og du bør konsultere os hvis dit barn klager. Du skal slet ikke acceptere forklaringen " at det er vokseværk ".

Hvad er Fysiurgisk Massage ? 


Ved en fysiurgisk massage arbejdes der dybt i kroppens muskler og væv. Massøren skal derfor vide meget om kroppens anatomi – musklernes tilhæftning og udspring, deres funktion og tilstand. Den fysiurgisk massage adskiller sig altså betydeligt fra en kosmetisk kropsmassage, som er en overfladisk massage, der anvendes til at berolige og skabe velvære. Når muskulaturen gennemarbejdes i dybden via den fysiurgiske massage, kan eventuelle skader afhjælpes. Under massagen benyttes forskellige massageteknikker alt efter den enkelte klients situation og gener. Ud over ro og afspænding bibringer den fysiurgiske massage bedre blodgennemstrømning, udskilning af affaldsstoffer og øger kropsbevidstheden. Derudover forebygger den skader og afhjælper eventuelle muskulære problemer.

Det er vores kliniske erfaring at kombinationen af den kiropraktiske behandling og fysiurgisk massage, hvor vi har mulighed for at diskutere undersøgelse som ofte inkluderer en røntgenfotografering, - er en af de mest effektive måder at hjælpe patienter med nakke, ryg og led/muskel besvær. 

Vores Fysiurgiske Massør Annika Niemer Pedersen er RAB Registreret hvilket betyder hun har uddannet sig 250 ekstra timer og dermed godkendt af de forsikringsselskaber som betaler for Fysiurgisk Massage